Мариновані чері з морквяним бадиллям

Такі пікантні ароматні помідори доповнять будь-який гарнір взимку, інформує ye.ua

Мариновані чері з морквяним бадиллям

Морквяне бадилля в консервованих томатах відіграє важливу роль, збагачуючи закуску вітамінами й даруючи їй свій неповторний аромат.

Чері для цієї заготовки слід вибирати стиглі, але досить щільні. Попри те, що в рецепті використовується мінімум інгредієнтів, помідори виходять настільки смачними, що неможливо відірватися!

Консервація чудово зберігається при кімнатній температурі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1,5 кг помідорів чері,
  • 40 г солі,
  • 80 г цукру,
  • 60 мл оцту,
  • 80 г морквяного бадилля,
  • перець горошком та духмяний.

ПРИГОТУВАННЯ:

Помідори ретельно помити й перебрати (краще залишити плоди з хвостиками, тоді їх буде зручніше споживати).

Мариновані чері з морквяним бадиллям

У літрову банку на дно викласти попередньо помите морквяне бадилля та перець, наповнити місткість помідорами під саме горло. Залити окропом по самі вінця, накрити кришкою, залишити на 20 хвилин.

Мариновані чері з морквяним бадиллям

Потім злити воду в каструлю, повторно закип’ятити й залити помідори знову на 20 хвилин. Ще раз злити воду в каструлю, але цього разу насипати в неї сіль і цукор. Відправити на вогонь, довести до кипіння, вимкнути вогонь і влити оцет. Залити киплячим маринадом помідори, закатати, перевернути банку догори дном.

Мариновані чері з морквяним бадиллям

Вкутати заготовки пледом, залишити на добу до повного охолодження. Після цього перенести на постійне місце зберігання.

Мариновані чері з морквяним бадиллям

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Оцените статью
( Пока оценок нет )
Поделиться с друзьями
Удивительный мир

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.