Овочевий салат «П’ятірочка»

Дуже красиво, дуже корисно та дуже смачно, інформує ye.ua

Овочевий салат «П’ятірочка»

Салат – суцільні вітаміни! Смачний, швидкий, простий, свіжий та хрусткий. А чому «П’ятірочка»? Тому що в його складі п’ять компонентів і смак на п’ять балів.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 0,5 головки капусти,
  • 2 морквини,
  • 3 болгарських перчини (в ідеалі – червона, зелена і жовта),
  • 1 червона цибулина,
  • 2 огірки,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • 2 ч. л. цукру,
  • 1 ст. л. винного оцту,
  • 3 ст. л. оливкової олії.

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту посікти тонкою соломкою, посолити і розім’яти добре руками, додати цукор.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Моркву натерти як на корейський салат.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Цибулю нарізати півкільцями. Посолити та скропити оцтом. Злегка пом’яти, щоб пустила сік.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Болгарський перець порізати тонкими півкільцями.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Огірок подрібнити соломкою.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Все з’єднати й перемішати, посолити та поперчити. Полити салат оцтом, покласти зверху гніт і залишити на декілька годин. Потім розігріти на сковорідці олію.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Вилити у салат. Ретельно перемішати.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Овочевий салат «П’ятірочка»

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салату виходить багато, але він досить довго зберігається в холодильнику. Можна розкласти його в скляні банки.

Овочевий салат «П’ятірочка»

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Оцените статью
( Пока оценок нет )
Поделиться с друзьями
Удивительный мир

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.