Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами
Розсольник з грибами та квасолею – це один із найкращих варіантів приготування супу з цієї категорії. Фото: автора

Суп виходить насиченим, яскравим і наваристим, інформує ye.ua

Розсольник з грибами та квасолею – це один із найкращих варіантів приготування супу з цієї категорії. Насправді солоні огірки та кілька видів грибів чудово поєднуються й утворюють дивовижний смак. Тому, якщо ви не куштували такий варіант розсольника, то обов’язково приготуйте, потіште себе і своїх близьких!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 курячих стегенця,
  • жменя сушених грибів (в мене — білі),
  • 300 г заморожених опеньок (можна використовувати як лісові гриби, так і печериці),
  • 200 г квасолі,
  • 4 квашені огірки,
  • 4-5 картоплин,
  • морквина,
  • цибулина,
  • зелень кропу і петрушки,
  • сіль,
  • перець мелений,
  • лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

З курятини зварити бульйон. Сушені гриби та квасолю замочити на 2-3 години, заморожені опеньки — розморозити. Картоплю нарізати середніми кубиками. Покласти в бульйон гриби та квасолю. Варити до напівготовності. Додати картоплю.

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Огірки нарізати кружальцями та спасерувати на олії.

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Додати до огірків терту моркву та нарізану дрібно цибулю. Тушкувати до готовності овочів.

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Додати засмажку у суп, посолити, поперчити, покласти лавровий листок та зелень. Варити все разом ще 5 хвилин. Подавати розсольник зі сметаною.

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Оцените статью
( Пока оценок нет )
Поделиться с друзьями
Удивительный мир

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.