Квашену нарізку багато вживають як самостійну закуску, але з використанням цього продукту навіть складні страви виходять не менш смачними й цікавими, інформує ye.ua

Квашена капуста – це цінне джерело необхідної організму аскорбінової кислоти. До того ж, вона виводить з організму холестерин та дуже корисна для роботи кишківника.
Цей продукт можна подавати як окрему закуску, або ж додавати його під час приготування не менш смачних та корисних салатів. Одним із вдалих прикладів є салат із квашеної капусти, картоплі та яєць.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 г квашеної капусти (не надто кислої!),
- 4-5 картоплин,
- зелений кріп,
- 4 варених яйця,
- сіль,
- перець,
- олія соняшникова не рафінована (пахуча).
ПРИГОТУВАННЯ:
Зварити картоплю в «кожушку». Почистити, охолодити та нарізати кубиками.

Капусту ретельно відтиснути від маринаду та додати до картоплі.

Відварити яйця, почистити та подрібнити їх. Додати у салат.

Подрібнити свіжий кріп.

Посолити та поперчити салат, заправити соняшниковою олією. З’єднати всі компоненти, ретельно перемішати.



Спасибо!
Теперь редакторы в курсе.