Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Квашену нарізку багато вживають як самостійну закуску, але з використанням цього продукту навіть складні страви виходять не менш смачними й цікавими, інформує ye.ua

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Квашена капуста – це цінне джерело необхідної організму аскорбінової кислоти. До того ж, вона виводить з організму холестерин та дуже корисна для роботи кишківника.

Цей продукт можна подавати як окрему закуску, або ж додавати його під час приготування не менш смачних та корисних салатів. Одним із вдалих прикладів є салат із квашеної капусти, картоплі та яєць.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 г квашеної капусти (не надто кислої!),
  • 4-5 картоплин,
  • зелений кріп,
  • 4 варених яйця,
  • сіль,
  • перець,
  • олія соняшникова не рафінована (пахуча).

ПРИГОТУВАННЯ:

Зварити картоплю в «кожушку». Почистити, охолодити та нарізати кубиками.

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Капусту ретельно відтиснути від маринаду та додати до картоплі.

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Відварити яйця, почистити та подрібнити їх. Додати у салат.

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Подрібнити свіжий кріп.

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Посолити та поперчити салат, заправити соняшниковою олією. З’єднати всі компоненти, ретельно перемішати.

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Салат «Галичанка» з квашеної капусти, картоплі та яєць

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Оцените статью
( Пока оценок нет )
Поделиться с друзьями
Удивительный мир

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.