Салат з тунцем і пекінською капустою

Салат з тунцем і пекінською капустою

Робила вперше на Новий Рік такий салат з пекінської капусти. Вийшов дуже смачний та легкий.

Хочу зауважити, що я використала лише зелену частину пекінської капусти, так салат вийшов ще ніжніший, але якщо ви любителі ще додатково похрумтіти, ріжте все.

І ще – я подвоювала інгрідієнти з рецепта, тому у мене вийшла повна скляна миска салата.

Інгредієнти:

1/2 шт. пекінки,

100 г горошку,

2 яйця, 50 г сиру,

150 г тунця,

2 ст. ложки майонезу або сметани,

спеції: сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Сир потерти на грубу терку. Пекінську капусту порізати. З консервованого тунця злити рідину і злегка розкришити його вилкою. Змішати всі складові зі спеціями і майонезом або сметаною. Прикрасити за бажанням.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Оцените статью
( Пока оценок нет )
Поделиться с друзьями
Удивительный мир

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.