
Робила вперше на Новий Рік такий салат з пекінської капусти. Вийшов дуже смачний та легкий.
Хочу зауважити, що я використала лише зелену частину пекінської капусти, так салат вийшов ще ніжніший, але якщо ви любителі ще додатково похрумтіти, ріжте все.
І ще – я подвоювала інгрідієнти з рецепта, тому у мене вийшла повна скляна миска салата.
Інгредієнти:
1/2 шт. пекінки,
100 г горошку,
2 яйця, 50 г сиру,
150 г тунця,
2 ст. ложки майонезу або сметани,
спеції: сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Сир потерти на грубу терку. Пекінську капусту порізати. З консервованого тунця злити рідину і злегка розкришити його вилкою. Змішати всі складові зі спеціями і майонезом або сметаною. Прикрасити за бажанням.
Спасибо!
Теперь редакторы в курсе.